Rap a la planxa amb pinyons i salsa de pebrot
El rap a la planxa amb pinyons i salsa de pebrot és un plat que fa festa!
Dificultat: baixa
Temps preparació: 15 min
Temps cocció: 10 min
Plat compatible amb dieta sense gluten, sense ou, sense lactosa, baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en calories
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 393
Hidrats: 56 (13%)
Proteïnes: 134 (34%)
Greixos: 255 (65%)
Ingredients
– 100-150 g de rap
– 2 cullerades d’oli
– 1/2 pebrot vermell escalivat
– 1 gra d’all
– 10 g de pinyons
Preparació
Escalfeu una paella amb una mica d’oli i, quan estigui calent, salteu-hi el rap per totes bandes. Retireu-ho del foc i reserveu-ho.
Amb una mica d’oli, tritureu el pebrot amb la batedora per fer-ne un salsa fina i espessa.
Torreu en una paella, amb una mica d’oli, els pinyons i els grans d’all picats molt fins, sense deixar que es cremin.
Serviu el tall de rap amb els pinyons acompanyat de la salsa de pebrot.
Comentaris
Plat amb poques calories i sense gens de sal afegida. El rap és un peix amb molt bon sabor i una carn fina i gustosa que, amb els pinyons torrats, guanya gust i aroma. La salsa de pebrot hi dóna un toc de color i n’enalteix el sabor