El nostre blog

Publicado el dia

Llenguado amb salsa verda

Aquesta recepta de llenguado amb salsa verda és un segon plat nutritiu i molt bo.

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 10 min

Plat compatible amb dieta sense gluten, sense ou, sense lactosa, baixa en sucre, baixa en calories

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 285
Hidrats: 9 (3%)
Proteïnes: 156 (55%)
Greixos: 120 (42%)

Ingredients

– 1 llenguado de ració de 200 g
– sal, pebre blanc
– 1 cullerada d’oli

Per a la salsa verda

– 35 g de julivert picat
– 35 g de menta fresca
– suc de mitja llimona
– 1 culleradeta de mostassa
– 1 cullerada d’oli
– 20 g de tàperes

Preparació

Poseu pebre al llenguado.
Escalfeu una paella o planxa i coeu-hi el peix durant 5-6 minuts. Retireu-lo i reserveu-lo.
Poseu-hi el suc de llimona i la mostassa i afegiu-hi l’oli. Remeneu-ho.
Piqueu el julivert, la menta i les tàperes; ajunteu-ho a la barreja anterior.
Serviu el llenguado amb la salsa verda.

Comentaris

El peix, en general, es caracteritza per tenir una fibra muscular més tendra; per tant, exigeix coccions més curtes i és més fàcil de pair. La seva composició en proteïna, des del punt de vista nutricional, és equivalent a la de la carn, però conté menys greixos i menys colesterol —els greixos que conté són del tipus omega-3, considerats més saludables.