Embolcalls de salmó amb verdures
Aquests embolcalls de salmó amb verdures són un plat compatible amb dieta sense ou, sense lactosa, baixa en colesterol, baixa en calories i baixa en sal.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 15 min
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 357
Hidrats: 16 (17%)
Proteïnes: 27 (30%)
Greixos: 21 (52%)
Ingredients
– 100 g de llom salmó
– 1/2 carabassó
– 2-3 espàrrecs verds
– 2-3 llucs de bròquil
– 1 fulla de pasta brick
Preparació
Renteu els espàrrecs i talleu-ne les puntes.
Feu-los bullir amb aigua i sal durant uns 5 min. Coleu-los i reserveu-los.
Feu boles de carabassó amb l’eina de fer boles de meló. Bulliu-les amb aigua i sal uns 5 minuts. Coleu-les i reserveu-les.
Feu llucs petits del bròquil i bulliu-los amb aigua i sal durant 2 minuts. Coleu-los i poseu-los en aigua gelada. Reserveu-ho.
Coeu la suprema de salmó al vapor o a la papillota durant 10 minuts.
Pinteu amb clara d’ou la fulla de pasta brick. Poseu una suprema de salmó a cada fulla i feu-ne un paquet. Coeu-ho al forn, prèviament escalfat, durant 10 minuts.
Per servir-ho, poseu al plat 2-3 espàrrecs, 3-4 boles de carbassó i 5-6 llucs de bròquil. Afegiu-hi l’embolcall de salmó.
Podeu acompanyar-ho d’alguna salsa.
Comentaris
Un plat de proteïna animal baix en colesterol i ric en àcids grassos omega-3. La presentació amb la fulla de pasta brick fa que guanyi vistositat, que faci el fet com a plat de festa.