El nostre blog

Publicado el dia

Embolcalls de salmó amb verdures

Aquests embolcalls de salmó amb verdures són un plat compatible amb dieta sense ou, sense lactosa, baixa en colesterol, baixa en calories i baixa en sal.

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 15 min

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 357
Hidrats: 16 (17%)
Proteïnes: 27 (30%)
Greixos: 21 (52%)

Ingredients

– 100 g de llom salmó
– 1/2 carabassó
– 2-3 espàrrecs verds
– 2-3 llucs de bròquil
– 1 fulla de pasta brick

Preparació

Renteu els espàrrecs i talleu-ne les puntes.
Feu-los bullir amb aigua i sal durant uns 5 min. Coleu-los i reserveu-los.
Feu boles de carabassó amb l’eina de fer boles de meló. Bulliu-les amb aigua i sal uns 5 minuts. Coleu-les i reserveu-les.
Feu llucs petits del bròquil i bulliu-los amb aigua i sal durant 2 minuts. Coleu-los i poseu-los en aigua gelada. Reserveu-ho.
Coeu la suprema de salmó al vapor o a la papillota durant 10 minuts.
Pinteu amb clara d’ou la fulla de pasta brick. Poseu una suprema de salmó a cada fulla i feu-ne un paquet. Coeu-ho al forn, prèviament escalfat, durant 10 minuts.
Per servir-ho, poseu al plat 2-3 espàrrecs, 3-4 boles de carbassó i 5-6 llucs de bròquil. Afegiu-hi l’embolcall de salmó.
Podeu acompanyar-ho d’alguna salsa.

Comentaris

Un plat de proteïna animal baix en colesterol i ric en àcids grassos omega-3. La presentació amb la fulla de pasta brick fa que guanyi vistositat, que faci el fet com a plat de festa.