El nostre blog

Publicado el dia

Minicreps amb albergínia

Aquestes minicreps amb albergínia són un plat molt equilibrat, nutritiu, original i boníssim!

Dificultat: mitjana
Temps de preparació: 15 min
Temps de cocció: 10 min

Plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 567
Hidrats: 51 (36%)
Proteïnes: 18 (13%)
Greixos: 32 (52%)

Ingredients

– 1 ou
– 2 cullerades de farina
– 1/2 got de llet
– 1 cullerada d’oli d’oliva
– 1 pessic de sal
– 1 cullerada d’orenga seca

Per al farcit

– 1 albergínia
– 1 gra d’all
– 3-4 olives negres
– 1 cullerada d’oli
– sal, pebre, oli, cebollí

Preparació

Talleu l’albergínia per la meitat i poseu-la a coure al forn o al microones. Retireu-la i tritureu-ne la polpa amb l’all, el cebollí, la sal, el pebre i el suc de la llimona. Reserveu-ho.
Poseu els ingredients de les minicreps dins un bol i passeu-hi la batedora; deixeu-ho reposar mitja hora.
Poseu-ne una cullerada dins una paella antiadherent calenta, coeu-ho per una banda, gireu-ho i retireu-ho. Feu totes les creps i reserveu-les.
Talleu les olives per la meitat i reserveu-les.
Sobre la base d’una crep, poseu-hi la pasta d’albergínia, unes olives negres i cobriu-ho amb una torrada. Torneu a fer la mateixa operació fins a fer una torre.

Comentaris

Important aportació de vitamina A i del seu precursor. Tot i que sembla un plat calòric, porta un certa quantitat de fibra. Té un sabor molt peculiar que val la pena de tastar. Vigileu a l’hora de seleccionar el segon plat i les postres per tal d’equilibrar la dieta.