El nostre blog

Publicado el dia

3 Amanides bones, bones de debò!

Aquí et deixem 3 receptes d’amanides  bones i ben originals! Les faràs en un pis-pas i són ideals per endur-te-les a la platja.

Mira quina pinta!

1 . Amanida de pop amb alvocat i vinagreta de iogurt

Tan sols necessites 10 minuts per preparar-la. És una amanida perfecta per a dietes baixes en colesterol i té un sabor intens molt especial.

Quins ingredients et calen?

  • 1 alvocat madur
  • 1 cua petita de pop cuita
  • 1 iogurt natural
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 gra d’all
  • 1 pastanaga petita
  • ¼ de carabassó
  • suc de llimona
  • 1/2 cullerada de pebre vermell dolç
  • enciams variats

 

2. Amanida de pasta

Refrescant, boníssima i fàcil! No li pots demanar més.

Només necessites:

  • Llacets de pasta
  • Daus de formatge fresc
  • Blat de moro
  • Tomàquets
  • Ous durs
  • Tonyina
  • Sal

Pas a pas:

  1. Col·loca els ous en una olla amb aigua freda i deixa’ls durant 4 minuts quan comenci a bullir. Retira’ls.
  2. A la mateixa aigua bullent, afegeix una cullerada de sal, un raig d’oli i cou la pasta. Escorre-la i deixa-la refredar.
  3. En un bol, posa la pasta, els ous pelats i tallats, els tomàquets tallats, el blat, el formatge tallat a daus i la tonyina.
  4. Ara només et queda posar-li la sal i l’oli de la tonyina.

A gaudir!

 

3. Amanida de síndria, original i deliciosa!

A més és una de les amanides més fàcils de fer i que més venen de gust a l’estiu. Vols aprendre a fer-la?

Apunta, això és tot el que et cal:

  • 500 g de síndria sense llavors que estigui fresqueta de la nevera
  • 80 g de formatge feta tallat a daus
  • 50 g d’olives negres sense pinyol
  • 6 o 8 fulles de menta
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • un polsim de pebre
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena

Ho tens tot? Som-hi:

1. Talla la síndria a trossos petits

2. Talla les fulles de menta a tires

3. Barreja bé l’oli, el vinagre i el pebre

4. Barreja la síndria amb el formatge, les olives i la menta

5. Ara només cal barrejar l’oli, el vinagre i el pebre per amanir-la

Si vols saber-ne més, aquí trobaràs més informació.