Torradetes de Santa Teresa amb maduixots

Les torradetes de Santa Teresa són una autèntica delícia tradicional i un dels millors exemples de la cuina d’aprofitament, ja que segurament van ser creades per treure partit al pa dur del dia anterior. El resultat: un dolç increïble ideal per menjar per postres o per berenar.
Aquesta recepta de la Meritxell (@meri_foodie81) porta maduixots, que estan de temporada i contrasten a la perfecció amb les torradetes i els hi donen un toc refrescant. A més a més, són rics en antioxidants i fibra.
Ingredients:
- Pa de motlle artesà
- 2 ous
- 1 got de llet (250 ml)
- Edulcorant líquid al gust
- 1 beina de vainilla
- 2 branques de canyella
- 1 c/s de canyella en pols
- 1 c/s d’eritritol
- 100 g de maduixots

Preparació:
- Posa la llet a escalfar amb la vainilla i la branca de canyella, afegeix edulcorant al gust (amb un parell de cullerades és suficient), barreja i quan comenci a bullir aparta-ho del foc i deixa temperar.
- Bat els ous junt amb la llet aromatitzada, introdueix les llesques de pa i deixa-les que s’impregnin bé de la barreja.
- En una paella posa un parell de cullerades d’oli i daura les llesques. Just en sortir del foc, arrebossa-les amb l’eritritol barrejat amb la canyella en pols.
- Acompanya-les d’uns maduixots.
Trobaràs els maduixots i la resta d’ingredients per fer les torradetes a la nostres botigues i a la web de compra:

Vols que t’expliquem una altra manera de treure partit als maduixots? No et perdis aquesta recepta!