Torrades de raïm caramel·litzat amb mató
Avui et portem unes torrades d’aperitiu ideals pels sopars de pica-pica. Són molt senzilles de fer, pots tenir els elements prèviament preparats, es munten en un moment i són una autèntica delícia!
Les hem elaborat amb raïm negre, que en caramel·litzar encara queda més dolç i es converteix en una menja d’allò més llaminera. La combinació amb el gust suau del mató, el toc aromàtic de la farigola i el punt refrescant de la pell de llimona és realment explosiva. Segur que si les fas, et demanaran la recepta!
No dubtis a preparar-les i a explicar-nos com t’han quedat!
Ingredients:
- Raïm negre
- Mel
- Una barra de pa
- Mató
- Oli
- Farigola fresca
- Sal
- Pebre
- Pell de llimona
Preparació:
- Posa els grans de raïm en una safata de forn amb oli, mel, sal, pebre i farigola.
- Enforna a 180º durant uns 20 minuts.
- Torra el pa.
- Posa una mica de mató per damunt, el raïm caramel·litzat amb el suc que ha deixat anar, una mica de farigola fresca i llimona ratllada.
Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de torrades de raïm!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar uns muffins de mongeta vermella i xocolata.