El nostre blog

Publicado el dia

Rèmol amb porros estofats

Busques una recepta de peix fàcil, bona i vistosa per aquest Nadal? No t’ho pensis més, aquest rèmol amb porros estofats et farà quedar de 10!

Ens la cuina la nostra companya Laura Torres, la responsable d’Administració de Plusfresc, que ens explica tots els seus trucs perquè et surti de categoria amb el rèmol que pots trobar a les nostres peixateries. És un dels peixos blancs de sabor més fi i delicat dels nostres mars, té una carn ferma i gelatinosa, cosa que el fa molt adequat per cuinar al forn, guisat o a la planxa com en aquest cas.

No dubtis a preparar la recepta i a explicar-nos com t’ha quedat!

Ingredients:

  • 1 rèmol
  • 4 porros
  • 6 alls
  • 20 g de mantega
  • 250 ml de vi blanc
  • Nous
  • Farigola
  • 1 l d’oli
  • Sal
  • Pebre
  • Vitets
  • Tàperes

Preparació:

  1. Marca els porros nets i tallats a trossos en una paella amb una mica d’oli i els alls pelats. Salpebra’ls.
  2. Afegeix la mantega quan estiguin daurats i posa-hi la farigola i el vi blanc. Baixa el foc i quan estiguin tous, incorpora les nous picades i el julivert. Ho cous 5 minuts més i ho deixes refredar.
  3. Escalfa l’oli amb 3 alls, les espines del rèmol i deixa coure 5 minuts.
  4. Cola-ho i separa l’oli de la gelatina
  5. Bat amb la batedora una part de gelatina per quatre d’oli, perquè es formi una espècie de pil-pil.
  6. Marca el rèmol salpebrat a la planxa fins que estigui cuit.
  7. Serveix-lo amb els porros i el pil-pil.
  8. Decora amb tàperes i vitets.

​Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de rèmol!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar una cuixa de xai al forn per aquestes festes!