Rellom de porc amb salsa de foie
Aquest rellom de porc amb salsa de foie que ens proposen els nostres amics Luis i Pablo, els Hermanos de Morro Fino, és fantàstic per aquests dies festius!
Molt senzill de fer i amb els ingredients que pots trobar a les nostres botigues, et farà quedar de luxe. Queda’t amb la manera de preparar les patates, les faràs servir en mil plats.
No dubtis a preparar la recepta i a explicar-nos com t’ha quedat!
Ingredients:
- 2 relloms de porc de la marca 100% Criat a Lleida
- 1/2 kg de patates petites
- 100 g de foie micuit
- 1 ceba gran
- 100 ml de llet evaporada
- 100 ml de caldo de verdures
- Sal
- Pebre
- All en pols
- Oli d’oliva
Preparació:
- Cuina les patates al microones 13 minuts en un bol amb una mica d’aigua cobert amb paper film.
- Posa-les en una safata de forn, aixafa-les i condimenta-les amb all en pols, sal i pebre. Posa-hi oli d’oliva i porta-les a la part alta del forn a 220º durant 15 minuts fins que quedin ben cruixents.
- En una cassola, sofregeix la ceba picada en una mica d’oli fins que quedi transparent.
- Afegeix la llet evaporada, el caldo de verdures i el foie. Salpebra i tritura la salsa. Cola-la perquè quedi ben fina.
- Talla el rellom a rodelles i marca-les a la planxa amb una mica d’oli. Salpebra-les i cou-les un parell de minuts per banda.
- Serveix el rellom amb la salsa de foie per sobre i les patates al costat.
Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de rellom de porc amb salsa de foie!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article per aprendre a fer un pastís de poma golden.