Receptes fàcils pels sopars d’estiu
Les nits d’estiu són per gaudir-les amb amics al voltant d’una taula amb delicioses viandes, però no per passar-se hores a la cuina. Per això avui et portem tres receptes delicioses i molt fàcils per sorprendre els convidats i quedar de luxe!
Ceviche d’orada amb poma i mango
Si ets fan del ceviche, no et pots perdre aquest tan bo que ens proposa l’Elisa d’Eat Biotiful.
Ingredients:
- 1 orada
- 1 alvocat
- 4-5 branques de coriandre
- ¼ tassa de suc de llimona
- ½ mango
- ½ poma
- ½ cullerada de gingebre
- ½ tassa de llet de coco espessa
- ½ bitxo
- Sal i pebre
Preparació:
- Pela i talla a trossos l’alvocat. Amaneix-lo amb sal, oli, pebre i suc de llimona. Reserva.
- Talla l’orada a daus i posa-hi oli, sal, pebre, bitxo, suc de llimona i llet de coco. Remena-ho bé.
- Afegeix a l’orada el mango i la poma tallats a daus, l’alvocat, una cullerada de gingebre picat i el coriandre.
- Torna a barrejar bé i guarda la mescla a la nevera 30 minuts abans de servir.
Gotets de vichyssoise
La Nuni de Cuinetes ens proposa donar-li un toc diferent a una de les cremes fredes més bones que existeixen: la serveix en gotets individuals i els hi afegeix un ou ferrat de guatlla.
Ingredients:
- 4 porros
- 1 ceba de Figueres
- 2 o 3 patates
- 50 g de mantega
- 1 l de brou de pollastre
- Ous de guatlla
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
Preparació:
- Sofregeix la ceba tallada a trossos en la mantega amb una mica d’oli.
- Afegeix els porros nets i tallats. Salpebra i deixa-ho coure fins que estigui transparent.
- Incorpora les patates pelades i tallades a trossos, cobreix amb el brou de pollastre i deixa coure 40 minuts.
- Tritura-ho fins que quedi ben fi, deixa refredar i guarda-ho a la nevera un parell d’hores.
- Fes els ous ferrats de guatlla en una paella amb una mica d’oli.
- Serveix la vichyssoise amb els ous ferrats pel damunt.
Steak tartar
Els Hermanos de morro fino ens porten una de les seves receptes estrella. Si la fas amb el filet de vedella de la nostra marca 100% Criat a Lleida, és insuperable!
Ingredients:
- 350 g de filet de vedella
- 2 c/s d’oli d’oliva
- 1 anxova
- 1 c/p de mostassa
- Salsa Perrins
- Tabasc
- Brandy
- 1 rovell d’ou
- 2 c/p de cogombre
- 2 c/p de cogombrets en vinagre
- 2 c/p de ceba vermella
- 1 c/p de tàperes
- Cibulet
Preparació:
- Neteja de greix el filet de vedella i talla’l a daus petits. Reserva-ho a la nevera.
- En un bol posa dues cullerades d’oli d’oliva, una anxova ben picada, la mostassa, la salsa Perrins, el Brandy i el tabasc al gust. Afegeix un rovell d’ou i remena-ho tot molt bé fins a emulsionar.
- Incorpora el cogombre, el cogombret, la ceba i les tàperes.
- Finalment, afegeix la carn i rectifica de sal i pebre.
- Serveix amb torradetes i decora amb cibulet pica.
Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes per una nit d’estiu!
I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et poden interessar aquestes receptes per combatre la calor.