El nostre blog

Publicado el dia

Textures de préssec

Aquestes postres de textures de préssec són fantàstiques per les nits d’estiu, molt fàcils d’elaborar i molt refrescants.

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 1 h (per congelar)
Temps de cocció: 0

Plat compatible amb dieta vegetariana, sense ou, baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 29
Hidrats: 171 (74%)
Proteïnes: 25 (11%)
Greixos: 33 (14%)

Ingredients

2 préssecs grocs madurs
1 iogurt natural
1 cullerada de mel (opcional)

Preparació

Feu suc d’un dels préssecs, poseu el suc dins un bol de plàstic i congeleu-lo. De tant en tant, traieu-lo del congelador, remeneu-lo, trenqueu-ne el gel i reserveu-lo de nou al congelador.
Peleu i talleu l’altre préssec a daus petits.
Bateu el iogurt amb la cullerada de mel fins que tingui una textura de crema i es desfaci la mel.
Col·loqueu els daus de préssec dins un bol petit. A sobre, poseu-hi el iogurt batut i, per sobre de tot, el granissat de préssec.

Comentaris

La fruita és una de les postres més saludables i necessàries per a qualsevol tipus de dieta. El que de vegades costa és fer-ne una presentació atractiva, en què la fruita sigui protagonista. Aquesta en pot ser una, i també es pot preparar amb altres fruites de les quals es pugui fer suc.