Taronges amb mel i menta
Aquestes taronges amb mel i menta no poden ser més senzilles d’elaborar.
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 0
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, sense lactosa, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 150
Hidrats: 138 (91%)
Proteïnes: 10 (7%)
Greixos: 2 (1%)
Ingredients
– 2 taronges
– 1 cullerada petita de mel
– fulles de menta
Preparació
Peleu les taronges mirant de treure’n la pell blanca; talleu-les fent-ne grillons i deixeu-ne fora la separació de pell blanca.
Poseu-les en un bol; de la resta de la taronja feu-ne suc.
A les taronges pelades, afegiu-hi el suc, un xic de mel i les fulles de menta tallades fines. Guardeu-ho a la nevera fins al moment de servir.
Comentaris
Són unes postres molt refrescants, fins i tot a l’hivern. Poden anar molt bé per acabar aquells dinars de festes que són tan substanciosos en quantitat d’aliments i de plats. Ens deixarà un toc agradable i desenfarfegant. Es pot fer sense mel, però mantenint la menta, en cas que seguim un règim per perdre pes o hàgim de controlar la ingesta de sucres.
També et pot agradar aquest menú a base de taronja.