Suflé de gelat de maduixes
Si busques unes postres lleugeres, aquest suflé de gelat de maduixes és una opció fantàstica.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 h (per congelar)
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, baixa en colesterol, baixa en calories
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 72
Hidrats: 8 (49%)
Proteïnes: 8 (45%)
Greixos: 0,5 (6%)
Ingredients
– 100 g de maduixes
– suc d’una llimona
– 1 clara d’ou
– 20 g de formatge fresc
– sucre o edulcorant al gust
Preparació
Munteu la clara d’ou a punt de neu, de manera que quedi molt consistent. Reserveu-ho.
Renteu bé les maduixes i poseu-les a la batedora fins a reduir-les a puré.
Tritureu ben fi el formatge fresc.
Afegiu al punt de neu el puré de maduixes, el formatge i el suc de llimona. També hi podeu afegir una culleradeta de sucre, mel o edulcorant al vostre gust. Barregeu-ho tot molt bé.
Folreu els motlles amb paper vegetal, de manera que quedi tot cobert i se sobrepassi la part exterior del motlle. Repartiu la mousse als motlles gairebé fins a arribar a l’extrem del paper. Poseu els motlles al congelador durant 10 hores.
En el moment de servir el suflé gelat, retireu les tires de paper. Podeu decorar-ho amb unes maduixes senceres.
Comentaris
Podeu fer aquest suflé amb qualsevol fruita que tingueu a casa: préssecs, peres, albercocs, maduixes… És senzill de preparar i podeu mantenir-lo reservat i fresc a la nevera fins al moment de servir.