Sorbet de te verd
Avui et portem un boníssim sorbet de te verd, que farà les delícies de tota la família!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 15 min
Temps de cocció: 10 min
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories, sense lactosa, baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 30
Hidrats: 29 (99%)
Proteïnes: 0
Greixos: 0
Ingredients
– 1-2 bossetes de te verd
– 1 cullerada de sucre
– 1 got d’aigua
– 2 dl de llet de coco
– 1 culleradeta de suc de llimona
Preparació
Bulliu l’aigua amb el sucre; remeneu-ho fins que el sucre es desfaci i deixeu-ho bullir una estona per fer-ne xarop.
Retireu el cassó del foc i poseu-hi les bossetes de te; deixeu-ho infusionar durant 10 minuts.
Retireu les bossetes i poseu-hi la cullerada de llimona. Deixeu-ho refredar. Quan estigui freda del tot, afegiu-hi la llet de coco i remeneu-ho.
Poseu-ho en un bol, que ha d’anar bé per a la màquina de fer gelats. Si no en teniu, poseu-ho al congelador i remeneu-ho de tant en tant per trencar el gel. Repetiu-ho fins que es compacti.
Serviu-ho en vasos baixos o bols.
Comentaris
Si voleu donar-hi un toc més verd, podeu utilitzar te matcha japonès, o si teniu colorant alimentari, n’hi podeu posar 1 o 2 gotes per afegir-hi color. És una preparació molt poc calòrica que pot servir com a postres després d’àpats copiosos o com a postres d’estiu per fer passar la calor.