Sorbet de maduixes amb mousse de iogurt
Sorbet de maduixes amb mousse de iogurt és un plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories i baixa en sal.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 0 min
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 208
Hidrats: 12 (23%)
Proteïnes: 11 (21%)
Greixos: 13 (55%)
Ingredients
– 100 g de maduixes naturals
– 2 cullerades de crema de formatge fresc
– 1 iogurt natural
Preparació
Renteu les maduixes i congeleu-les.
Un cop congelades, poseu-les en una batedora juntament amb 2 cullerades de crema de formatge fresc.
Tritureu-ho fins a aconseguir una consistència de sorbet.
Bateu el iogurt per donar-hi consistència cremosa.
Al fons d’una copa, poseu-hi el iogurt batut, i a sobre, el sorbet de maduixes.
Comentaris
Podeu fer aquest sorbet amb moltes altres fruites de temporada. Si hi poseu un iogurt descremat i una crema de formatge light, ingerireu menys calories.
També us pot agradar aquest suflé gelat de maduixes.