El nostre blog

Publicado el dia

Pomes a la papillota

Quina delícia les pomes a la papillota! Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense lactosa, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal.

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 15 min

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 158
Hidrats: 21 (54%)
Proteïnes: 2 (6%)
Greixos: 6 (33%)

Ingredients

– 1 poma golden
– 1 cullerada d’ametlles torrades picades
– 1 cullerada de licor (xerès, amaretto o calvados)

Preparació

Renteu les pomes i eixugueu-les. Traieu-ne els cors i reserveu-ho.
Farciu les pomes amb les ametlles picades.
Col·loqueu cada poma al mig d’una làmina de paper d’alumini o dins d’una capsa de silicona apta per a forn o microones. Afegiu al farciment la cullerada del licor triat.
Coeu les pomes al forn a 180-200ºC durant uns 10-15 minuts. Serviu-les calentes i embolicades.

Comentaris

La poma és la fruita per excel·lència; la seva aroma i el seu sabor fan que sigui apreciada per totes les edats. En aquesta versió culinària resulta més digestiva. De fet, recordeu que és un dels pocs aliments permesos en processos diarreics per la seva qualitat astringent si es menja sense pell.

Esperem que gaudiu d’aquestes pomes a la papillota i que gaudiu de molts altres plats cuinat a la papillota!