Poma en espiral
Aquestes postres de poma en espiral segur que deixen els teus convidats bocabadats: són precioses i molt bones!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 25 min
Plat compatible amb dieta sense lactosa, energètica
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 259
Hidrats: 174 (67%)
Proteïnes: 7 (3%)
Greixos 77 (30%)
Ingredients
1 poma
¼ de fulla de massa de pasta fullada
1 ou (per pintar)
Per al farcit:
20 g de panses
20 g de prunes seques
una cullerada de brandi
1 mica de canyella
10 g de mantega
1 culleradeta de sucre
Preparació
Peleu la poma i buideu-ne el centre. Macereu les panses i les prunes amb brandi. Escorreu-les i farciu les pomes amb la fruita seca i la mantega. Poseu-hi una mica de canyella.
Sobre una superfície enfarinada, estireu amb un rodet la pasta fullada i talleu-la a tires d’1 cm de gruix, aproximadament.
Enrotlleu les tires de pasta fullada al voltant de les pomes, amb l’extrem dins el forat del farcit.
Pinteu-ho amb ou i coeu-ho al forn a 175ºC durant uns 25 min, aproximadament.
Comentaris
És com vestir de festa la senzilla poma: els resultats impressionen. Es pot quedar molt bé servint a taula una fruita de la qual podem gaudir tot l’any.