El nostre blog

Publicado el dia

Plum-cake de pastanagues

Aquest plum-cake de pastanagues és un pastís deliciós que et servirà tant d’esmorzar com de berenar.

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 40 min

Plat compatible amb dieta baixa en sal, vegetariana, energètica, sense lactosa

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 425 (unitat)
Hidrats: 225 (51%)
Proteïnes: 125 (21%)
Greixos: 175 (25%)

Ingredients
(6-8 racions)

– 2 ous
– 100 g de sucre
– 200 g de farina d’ametlla
– 200 g de pastanagues ratllades

Preparació

Munteu els ous amb el sucre durant una estona.
Afegiu-hi la farina d’ametlla i la pastanaga ratllada. Barregeu-ho bé.
Prepareu un motlle de forn i poseu-hi la barreja.
Coeu-ho al forn a 180ºC durant 30-40 minuts.
Punxeu-ho amb una agulla de cuina o un ganivet: si l’agulla o el ganivet en surten nets, la pasta de la massa està cuita. Si encara està crua, deixeu-la coure una estona més.
Per acompanyar-ho, podeu fer caramel líquid, fondant de xocolata, melmelada…

Comentaris

Un pastís diferent: no es prepara amb farina de blat, sinó amb farina d’ametlla, que hi dóna un sabor i una textura diferents. La pastanaga el fa ric en fibra. Amb la quantitat dels ingredients de la recepta en surten unes quantes racions.

També et pot agradar aquest puré de pastanaga i moniato.