Plum-cake de pastanagues
Aquest plum-cake de pastanagues és un pastís deliciós que et servirà tant d’esmorzar com de berenar.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 40 min
Plat compatible amb dieta baixa en sal, vegetariana, energètica, sense lactosa
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 425 (unitat)
Hidrats: 225 (51%)
Proteïnes: 125 (21%)
Greixos: 175 (25%)
Ingredients
(6-8 racions)
– 2 ous
– 100 g de sucre
– 200 g de farina d’ametlla
– 200 g de pastanagues ratllades
Preparació
Munteu els ous amb el sucre durant una estona.
Afegiu-hi la farina d’ametlla i la pastanaga ratllada. Barregeu-ho bé.
Prepareu un motlle de forn i poseu-hi la barreja.
Coeu-ho al forn a 180ºC durant 30-40 minuts.
Punxeu-ho amb una agulla de cuina o un ganivet: si l’agulla o el ganivet en surten nets, la pasta de la massa està cuita. Si encara està crua, deixeu-la coure una estona més.
Per acompanyar-ho, podeu fer caramel líquid, fondant de xocolata, melmelada…
Comentaris
Un pastís diferent: no es prepara amb farina de blat, sinó amb farina d’ametlla, que hi dóna un sabor i una textura diferents. La pastanaga el fa ric en fibra. Amb la quantitat dels ingredients de la recepta en surten unes quantes racions.
També et pot agradar aquest puré de pastanaga i moniato.