Pinya cremada
La pinya cremada són unes postres molt fàcils, ràpides i originals de fer. Segur que agraden a tothom que se les menja!
Dificultat: baixa
Temps preparació: 5 min
Temps cocció: 3 min
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, sense lactosa, baixa en colesterol, baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 101
Hidrats: 96 (96%)
Proteïnes: 2 (2%)
Greixos: 2 (2%)
Ingredients
– 1 pinya natural
– 1 cullerada de sucre
Preparació
Feu una rodanxa de pinya una mica gruixuda, en un sol tros.
A sobre, poseu-hi una capa de sucre.
Cremeu aquest sucre amb un cremador de cuina o gratineu-ho al forn. Serviu-ho.
Comentaris
La pinya és una de les fruites tropicals més conegudes i s’utilitza força en cuina. És un ingredient bàsic en les preparacions agredolces. La pinya fresca conté una substància que ajuda a fer més tendra la carn i s’utilitza molt per acompanyar el porc, l’ànec, el pollastre o el marisc.
Esperem que t’hagi agradat aquesta pinya cremada!
També et poden agradar aquestes receptes de granissats de fruita natural.