Mousse de xocolata
Qui es pot resistir a una bona mousse de xocolata?
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 3 h (per refredar)
Temps de cocció: 10 min
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, energètica
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 352
Hidrats: 48 (33%)
Proteïnes: 4 (2%)
Greixos: 15 (55%)
Ingredients
– 25 g de xocolata de rajola
– ½ got de llet
– 1 ou
– 1 cullerada de sucre
– 1 culleradeta de mantega
– 50 g de nata per muntar
Preparació
Ratlleu la xocolata i col·loqueu-la en un cassó.
Afegiu-hi la llet i coeu-ho a foc lent, removent-ho constantment fins que es fongui la xocolata.
Afegiu-hi el sucre i la mantega; quan estigui tot desfet, apagueu el foc.
Per una altra banda, bateu el rovell i afegiu-lo al cassó a poc a poc i sense deixar de remoure.
Bateu la clara a punt de neu i afegiu-la, també a poc a poc, al cassó.
Finalment, incloeu-hi la nata muntada.
Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar 3 hores.
Comentaris
Tots contents a taula amb unes postres que difícilment es rebutjaran. Per equilibrar la dieta, és bo planificar un menú que cobreixi les necessitats calòriques sense sobrepassar-les.
També et poden interessar aquestes cinc receptes amb xocolata per combatre els dies grisos.