Mandarines glacejades
Aquestes mandarines glacejades et recordaran als típics dolços que menjàvem de petits, però amb lo bo i millor de fer-s’ho a casa!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 40 min
Plat compatible amb dieta baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 160
Hidrats : 148 (92%)
Proteïnes: 8 (6 %)
Greixos : 1 (1%)
Ingredients
(1-2 racions)
– 2 mandarines
– ½ llimó
– 1 cullerada de sucre
– bastonets de xocolata per decorar
Preparació
Peleu les mandarines i retireu-ne la pell blanca; passeu els grills per suc de llimona i, després, per sucre.
Col·loqueu-les sobre paper sulfurat (paper de forn) i deixeu-les refredar al congelador.
En el moment de servir, col·loqueu els bastonets de xocolata al plat (per decorar) i els grills de mandarina.
Si la mandarina està molt congelada, deixeu-la fora de la nevera una estona abans de servir.
Comentaris
Els cítrics són fruites refrescants que accepten bé les manipulacions culinàries. La mandarina és fàcil de pelar, i, quan se’n separen els grills, queden sencers, de manera que, en presentacions com aquesta, conserva les vitamines sense alteracions.
També et poden agradar aquestes receptes de granissats amb fruita fresca.