Kiwis farcits de mousse de iogurt
Aquests kiwis farcits de mousse de iogurt són unes postres senzilles, boníssimes i molt saludables.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 20 min
Temps de cocció: 0 min
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, baixa en calories, baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 144
Hidrats: 92 (64%)
Proteïnes: 39 (27%)
Greixos: 12 (9%)
Ingredients
– 1 kiwi
– ½ llimona
– 1 iogurt desnatat
– unes fulles de menta
– 1 fulla de gelatina neutra
– 1 clara a punt de neu
– 1 culleradeta de sucre o edulcorant (opcional)
Preparació
Poseu la fulla de gelatina en remull amb aigua freda.
Feu suc de la llimona i coleu-lo.
Remeneu el iogurt per fer-lo més cremós; poseu-hi el sucre o l’edulcorant.
Traieu la part del dalt del kiwi i buideu-lo amb compte de no trencar-lo.
Tritureu les restes del kiwi que queden amb una mica del iogurt batut i unes fulles de menta.
Bateu la clara a punt de neu amb la fulla de gelatina i la resta del iogurt.
Farciu el kiwi. Reserveu-lo a la nevera fins que la gelatina qualli. Serviu-ho fred.
Comentaris
El kiwi és una fruita molt rica en vitamina C: en té gairebé el doble que cítrics com la taronja i la llimona. És una fruita interessant, que ajuda a combatre el restrenyiment. El iogurt afegeix calci i proteïna a aquestes postres.
També et poden agradar aquestes 5 postres originals i ben fàcils.