Iogurt amb plàtan i avellanes
Avui et portem unes postres o un berenar d’allò més sans i originals, a banda de deliciosos: iogurt amb plàtan i avellanes. No pot ser més fàcil de fer!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 0 min
Plat compatible amb dieta sense gluten, sense ou, baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en sa
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 219
Hidrats: 127 (58%)
Proteïnes: 25 (12%)
Greixos: 66 (30%)
Ingredients
– 1 iogurt natural
– 1 plàtan
– 4-5 avellanes torrades
– 1 culleradeta de sucre moreno (opcional)
Preparació
Bateu bé el iogurt (afegint-hi el sucre, si el voleu ensucrat) fins a obtenir una textura de crema.
Talleu el plàtan a rodanxes.
Serviu el iogurt en un bol i decoreu-lo amb els trossets de plàtan i les avellanes.
Comentaris
Postres adequades en edats de creixement i per a convalescències, esportistes… En general, per a persones que necessiten un suplement de calories, ja que incorporen fruita seca i lactis, que són una font de calci, minerals i greixos insaturats omega-6.
També et pot agradar aquest batut de plàtan i llet d’arròs.