El nostre blog

Publicado el dia

Fruites en almívar de menta i canyella

Aquestes postres de fruites en almívar de menta i canyella t’embriagaran amb el seu aroma!

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 5 min

Plat compatible amb dieta vegetariana, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal, sense lactosa

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 145
Hidrats: 135 (93%)
Proteïnes: 5 (3%)
Greixos: 5 (3%)

Ingredients

– 150-200 g de fruita variada
– 1 cullerada de sucre
– 1 got d’aigua
– 1 branca de canyella
– fulles de menta

Preparació

En un cassó, escalfeu-hi l’aigua, el sucre i la canyella. Deixeu-ho bullir durant 5 minuts a foc baix. Retireu-ne la branca de canyella i afegiu-hi les fulles de menta. Tritureu-ho amb la batedora i coleu-ho.
Renteu les fruites, peleu-les i talleu-les; poseu-les en un bol o una safata i afegiu-hi l’almívar. Infusioneu-ho perquè no s’enfosqueixin.
Serviu-les en un plat individual o travessades per una broqueta de fusta, fent-ne un buquet.

Comentaris

Les postres amb fruita són sempre les més saludables. Si les presentem preparades, es consumeixen més fàcilment. En aquest cas, escollirem fruita de temporada, que és més fresca, nutritiva i econòmica.

També et poden agradar aquestes postres de meló.