Fals ou ferrat dolç
Un fals ou ferrat dolç? Aquestes postres deixaran als teus convidats amb la boca oberta i, ademés de bons i originals, són molt sanes!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 0
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense ou, baixa en colesterol, baixa en sal, energètica
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 125
Hidrats: 61 (49%)
Proteïnes: 2 (2%)
Greixos: 61 (42%)
Ingredients
– nata
– 1 cullerada de sucre glaç
– mig préssec en almívar
Preparació
Poseu dues o tres cullerades de nata al plat, repartint-la com si fos la clara d’un ou ferrat.
Poseu mig préssec al centre de la nata, com si fos el rovell de l’ou.
Poseu-hi un polsim de sucre glaç.
Comentaris
De tant en tant podem fer unes postres més capricioses, tot i que facin augmentar el nombre de calories de l’àpat. El préssec en almívar conté més sucre que el natural, però té l’avantatge que en trobem tot l’any. Si és temporada de préssec, podem preparar aquest ou ferrat amb fruita natural.
Esperem que t’agradi aquest fals ou ferrat!
També et poden agradar aquestes originals croquetes.