Compota de poma
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 2 min
Temps de cocció: 5 min
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, baixa en sucre, baixa en calories, baixa en sal
Informació nutricional: Kcal totals del plat: 210, hidrats: 206 (98%), proteïnes: 2 (1%), greixos: 2 (1%)
Ingredients
1-2 pomes
1 culleradeta de sucre
Pell de llimona
1 culleradeta de canyella
1/2 got d’aigua
Preparació
- Peleu la poma i talleu-la a quarts.
- Poseu-la en un cassó amb l’aigua, el sucre, la canyella i la pell de llimona.
- Deixeu-ho coure fins que la poma estigui tova. Retireu la pell de llimona.
- Podeu servir-ho amb la poma trossejada o bé triturada amb la batedora.
Comentaris
La poma sempre s’ha considerat un aliment excel·lent, tant per la seva aroma com pel seu equilibri nutricional. Forma part de qualsevol tipus de dieta, és un potent regulador de la funció intestinal, fa disminuir la set i té propietats beneficioses per a la pell, entre altres efectes sobre el metabolisme.