El nostre blog

Publicado el dia

Boletes de poma amb salsa

Aquestes boletes de poma amb salsa de taronja i mel et solucionen un postre bo i sa en un moment!

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 10 min

Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, sense lactosa, baixa en colesterol, baixa en sal

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 205
Hidrats: 184 (90%)
Proteïnes 13 (6%)
Greixos: 8 (3%)

Ingredients

– 1 poma
– 1 llimona
– 1 taronja
– 1 cullerada de mel

Preparació

Renteu la poma i peleu-la. Amb un buidador rodó, feu boles de la poma i reserveu-les amb aigua i llimona perquè no s’ennegreixin.
En un cassó al foc, poseu-hi els sucs, colats, de la taronja i la llimona, juntament amb la cullerada de mel.
Poseu-hi les boles de poma i coeu-ho uns 3 minuts; retireu-ho i reserveu-ho.
Deixeu reduir el xarop que queda a foc lent perquè es concentri una mica. Retireu-ho.
Poseu en una copa les boles de poma i, per damunt, la reducció del suc.

Comentaris

S’ha de ser valent i fer postres amb fruita, fins i tot els dies de festa, o fer que les postres de fruita converteixin els dies de cada dia en dies de festa. Aquesta és una proposta diferent de presentar la fruita més entranyable de les terres de Ponent.