Batut de poma
Aquest batut de poma és un postre, esmorzar o berenar d’allò més complet! Ple de vitamines, per la poma, i de proteïnes per l’afegit de iogurt i formatge fresc.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 10 min
Plat compatible amb dieta vegetariana, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 183
Hidrats: 109 (59%)
Proteïnes: 23 (12%)
Greixos: 52 (28%)
Ingredients
– 1 poma pelada, partida i sense el cor
– 1 pela de llimona
– ½ iogurt natural
– 25 g de formatge fresc
– 1 cullerada petita de sucre fi
– 1 bocí de branca de canyella
– ½ cullerada de canyella en pols
Preparació
Col·loqueu la poma dins una casserola amb una mica d’aigua, la pell de llimona i la branca de canyella. Deixeu-l’hi coure fins que estigui ben tova. Retireu-la i deixeu-la refredar.
En una batedora, tritureu-hi el sucre, el iogurt, el formatge i la canyella en pols fins a fer-ne una crema molt fina.
Afegiu-hi la poma cuita i bateu-ho una altra vegada.
Per servir-ho, col·loqueu-ho en un bol o en una copa. Podeu reservar-ho a la nevera i servir-ho fred.
Comentaris
Combinació de fruita i lacti: a les vitamines naturals de la fruita s’hi suma un calci que, com que prové de derivats de la llet, és més fàcil d’assimilar per a l’organisme.
Esperem que gaudeixis d’aquest batut de poma!