Pollastre a la parmesana
Qui diu que menjar pit de pollastre ha de ser avorrit? Amb aquesta recepta de pit de pollastre a la parmesana et demostrem que no, segur que es convertirà en un clàssic de casa si la tastes!
Aquest plat té el seu origen al nord-est dels Estats Units on van arribar molts immigrants italians i es va convertir en un aliment bàsic popular en els restaurants que servien cuina italoamericana durant la dècada dels anys 50 del s. XX. Es va començar a cuinar molt també a les cases i la seva popularitat va créixer com l’espuma. En l’edició de 1953 del Nova York Herald Tribune es va publicar una recepta que usava empanades o filets de pollastre fregit congelat juntament amb altres aliments processats per a fer una versió del plat a casa. També va guanyar fama gràcies a la recepta de pollastre a la parmesana que es va publicar en The New York Times el 1962.
Pot semblar un plat molt calòric, però realment es prepara al forn, cosa que el fa molt més lleuger que si fos fregit. A més, la carn del pit de pollastre és una de les més saludables que existeix, gràcies a les proteïnes i nutrients d’alt valor biològic que té i la seva poca quantitat de greix.
No dubtis en preparar aquesta recepta i a explicar-nos com t’ha quedat!
Ingredients:
- Pit de pollastre
- Pa ratllat
- 2 c/s de formatge parmesà
- Alfàbrega seca
- Orenga seca
- Farigola seca
- Pebre negre
- Sal
- Salsa de tomàquet
- Mozzarella
- Oli d’oliva verge extra
Preparació:
- Salpebra els pits de pollastre.
- Arrebossa’ls amb el pa ratllat barrejat amb el parmesà i les herbes aromàtiques.
- Enforna’ls uns 35 minuts a 180º fins que estiguin daurats.
- Cobreix-los amb la mozzarella i amb la salsa de tomàquet.
- Torna-ho a posar al forn uns 5 minuts fins que el formatge es fongui
Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de pollastre a la parmesana!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquesta recepta d’aletes de pollastre marinades amb salsa de soja.