Pizza amb base de tonyina
Teniu ganes de menjar-vos una pizza diferent, amb ingredients que us aportin un extra nutricional al cos? La nutricionista Alba Barbero (@albabarberochef) ens va explicar en un directe al nostre perfil d’Instagram una recepta molt original que agradarà a la majoria: pizza amb base de tonyina.
Ingredients:
Base:
2 llaunes de tonyina al natural (160g)
1 ou
Espècies (alfàbrega, sal, all en pols i orenga)
1 cullerada sopera d’ametlla mòlta (o de farina de blat sarraí).
Passos:
- Eixugar la tonyina amb l’ajuda d’un colador. Ha de quedar força seca, perquè sinó la massa no tindrà una textura adequada.
- Barrejar-ho amb la resta d’ingredients de la base.
- Posar-ho al damunt d’un paper de forn. Col·locar un segon paper o plàstic al damunt i aplanar amb l’ajuda d’un corró o una ampolla.
- Posar al forn a 180ºC durant 15 minuts. Aneu comprovant que no es torri massa o, inclús, que es cremi!
- Quan estigui cruixent, treure del forn i posar per sobre els nostres ingredients preferits. En aquest cas, nosaltres li hem posat roquefort, gorgonzola, nous i poma.
- Gratinar una estona perquè es fongui el formatge.
Si voleu veure el vídeo sencer, podeu dirigir-vos al nostre perfil, i si teniu ganes d’aprendre d’altres receptes, aquí en trobareu més!