Pinya a la brasa, la barbacoa més dolça!
La creativitat a la cuina és infinita: així ho veiem dia rere dia a les sorprenents creacions de cuiners professionals i casolans. No paren de crear! Cada temporada ens descobreixen algun nou ingredient, un nou format, una nova manera de cuinar, una nova combinació espectacular… Coneixes la darrera novetat? Pinya a la brasa! Perquè deixis els teus convidats bocabadats!
Tot i que al principi pot sonar com una barbaritat, hem de reconèixer que està molt bona, de veritat! I si t’ho pares a pensar, no és d’estranyar que la pinya a la brasa sigui la reina de l’estiu: fruita i barbacoa tot en un, què més es pot demanar? A més és súper fàcil de preparar!
Ingredients:
1 pinya madura gran
3 cullerades de mel
3 cullerades de mantega fosa
1 cullerada de suc de llimona
Pas a pas:
- Pelem la pinya i la tallem a rodanxes.
- Barregem la mel, la mantega fosa i el suc de llimona en un recipient.
- Submergim les rodanxes a la salsa i les deixem marinat a la nevera unes hores (amb un parell d’horetes és suficient, però podem deixar-les fins i tot la nit sencera!)
- Traiem la pinya de la salsa i reservem aquesta última.
- Preparem la graella i hi posem les rodanxes de pinya uns 3-4 minuts per costat.
- Retirem la pinya de la graella i utilitzem el marinat reservat per afegir-hi un gust addicional.
- Servim amb fulles de menta… I ja està 😉
Una recepta original, dolça i refrescant! T’hi animes?
Estàs organitzant una barbacoa? Aquí et donem consells per fer una graellada de carn de primera!