Pesto de kale
La salsa pesto és una de les preferides per tothom, i té mil variacions, totes boníssimes. El que té de bo aquesta salsa és que queda bé amb tot, ja sigui en un plat de pasta, servida com a dip o com a base d’una pizza. El seu sabor és inconfusible!
La que et proposem avui té la col kale com a protagonista, un vegetal molt ric en fibra i amb molt poques calories, que es diu que conté més calci que la llet, més ferro que la carn i a més és un excel·lent antioxidant. A banda de totes les seves propietats, és molt versàtil a la cuina: es pot menjar cru en amanides, en xips molt cruixents, en puré, saltat en un wok de verdures o en salses com aquest pesto que et suggerim avui.
No dubtis a preparar-lo i a explicar-nos com t’ha quedat!
Ingredients:
- 70 g de col kale
- 50 g de nous
- Alfàbrega fresca
- 100 ml d’oli d’oliva
- 2 c/p de suc de llimona
- 50 g de parmesà ratllat
- 1 all
- Pebre negre
- Sal
Preparació:
- Treu les tiges de les fulles de kale.
- Posa tots els ingredients al got de la batedora i tritura bé.
- Ajusta el pesto amb una mica d’aigua si queda massa dens.
- Serveix amb pasta.
Esperem que gaudeixis d’aquest pesto de kale!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar aquest saltejat de bròquil verd i pollastre.