Cuinem amb productes de temporada: juliol
La fruita de pinyol és l’estrella del mes de juliol! Els camps s’omplen de nectarines, préssecs de tota mena, així com tomàquets verds i roses. Un gran mes per poder gaudir amb totes les receptes amb productes de temporada que et proposem avui.
Nectarines a la brasa amb roquefort
Una recepta de temporada espectacular amb les nectarines que ens porta en Joan Boix des d’Albesa.
Ingredients:
- Nectarines
- Roquefort
- Mel
- Festucs
- Menta
Preparació:
- Talla les nectarines per la meitat i treu-los el pinyol.
- Marca-les en una planxa molt calenta fins que quedin daurades.
- Posa una mica de formatge per sobre i una mica de mel.
- Decora amb unes fulles de menta per refrescar.
Carpaccio de tomàquet rosa
L’estiu és sinònim d’amanides de tomàquet i amb aquesta manera tan bonica de presentar els tomàquets rosa que ens porta en Jonatan Vera des de Fraga, triomfaràs.
Ingredients:
- 1 tomàquet rosa
- Burrata
- Pesto
- Alfàbrega
- Oli
- Sal
Preparació:
- Talla ben fi el tomàquet i reparteix-lo ben bonic sobre un plat.
- Posa a sobre la burrata.
- Amaneix amb una mica de sal, pesto i oli.
- Decora amb fulles d’alfàbrega.
Batut de síndria
Per rematar la jugada, et portem un batut d’allò més refrescant amb les síndries sense llavors que ens arriben de Verdcamp Fruits a Cambrils. El toc de menta, hi queda genial!
Ingredients:
- 250 g de síndria
- 1 iogurt
- Fulles de menta
Preparació:
- Talla la síndria a daus.
- Tritura-la amb el iogurt i fulles de menta al gust.
- Guarda a la nevera una estona perquè estigui ben fresc.
- Decora amb una mica de menta.
Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes de temporada!
I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et poden interessar aquesta recepta de musclos en escabetx.