El nostre blog

Publicado el dia

Cuinem amb productes de temporada: juliol

La fruita de pinyol és l’estrella del mes de juliol! Els camps s’omplen de nectarines, préssecs de tota mena, així com tomàquets verds i roses. Un gran mes per poder gaudir amb totes les receptes amb productes de temporada que et proposem avui.

Nectarines a la brasa amb roquefort

Una recepta de temporada espectacular amb les nectarines que ens porta en Joan Boix des d’Albesa.

Ingredients:

  • Nectarines
  • Roquefort
  • Mel
  • Festucs
  • Menta

Preparació:

  1. Talla les nectarines per la meitat i treu-los el pinyol.
  2. Marca-les en una planxa molt calenta fins que quedin daurades.
  3. Posa una mica de formatge per sobre i una mica de mel.
  4. Decora amb unes fulles de menta per refrescar.

Carpaccio de tomàquet rosa

L’estiu és sinònim d’amanides de tomàquet i amb aquesta manera tan bonica de presentar els tomàquets rosa que ens porta en Jonatan Vera des de Fraga, triomfaràs.

Ingredients:

  • 1 tomàquet rosa
  • Burrata
  • Pesto
  • Alfàbrega
  • Oli
  • Sal

Preparació:

  1. Talla ben fi el tomàquet i reparteix-lo ben bonic sobre un plat.
  2. Posa a sobre la burrata.
  3. Amaneix amb una mica de sal, pesto i oli.
  4. Decora amb fulles d’alfàbrega.

Batut de síndria

Per rematar la jugada, et portem un batut d’allò més refrescant amb les síndries sense llavors que ens arriben de Verdcamp Fruits a Cambrils. El toc de menta, hi queda genial!

Ingredients:

  • 250 g de síndria
  • 1 iogurt
  • Fulles de menta

Preparació:

  1. Talla la síndria a daus.
  2. Tritura-la amb el iogurt i fulles de menta al gust.
  3. Guarda a la nevera una estona perquè estigui ben fresc.
  4. Decora amb una mica de menta.

Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes de temporada!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et poden interessar aquesta recepta de musclos en escabetx.