El nostre blog

Publicado el dia

Pastissets de poma Royal Gala

Des dels seus camps de Corbins, l’Àlex Font ens porta la poma Royal Gala que tot just ara comença la seva temporada. Aquesta varietat de poma té una pell brillant de color vermellós i una carn tendra, cruixent i consistent. És molt aromàtica i de sabor dolcenc, cosa que la fa una de les preferides de les nostres botigues.

Aquesta poma es va originar a Nova Zelanda el 1939, com a resultat d’un encreuament entre les varietats “Kidd’s Orange Red” i “Golden Delicious”. Durant un viatge a Nova Zelanda, la reina Isabel II la va provar i es va enamorar del seu sabor, per això, en honor a ella, va rebre el nom de Royal Gala.

Són ideals per menjar a mossegades, però també per fer-ne molts plats diferents. En amanides queden molt bones, ja que els hi aporta un toc dolç molt original. També és molt emprada en sucs, per fer-ne compotes o postres, com aquests pastissets tan deliciosos que et proposem avui. Són molt fàcils d’elaborar i es fan en un moment!

No dubtis a preparar-los i a explicar-nos com t’han quedat!

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 2 pomes Royal Gala
  • Sucre
  • Canyella
  • Melmelada d’albercoc

Preparació:

  1. Talla la pasta de full en forma de rodona d’uns 6 cm de diàmetre. Punxa-la amb una forquilla per evitar que pugi massa.
  2. Talla les pomes a làmines fins i col·loca-la sobre la pasta de full. Posa una mica de sucre i canyella sobre cada pastisset.
  3. Enforna a 180ª durant uns 20 minuts o fins que vegis la pasta de full torradeta.
  4. En sortir del forn, pinta’ls amb la melmelada prèviament escalfada perquè quedin ben brillants.

​Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de pastissets de poma Royal Gala!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a fer llonganissa amb pomes caramel·litzades.