El nostre blog

Publicado el dia

Pastís de kiwi saludable

Aquest pastís de kiwi i dàtils és una proposta vegana, fresca i saludable. No necessites forn per fer-lo, ni tampoc té massa complicació, però sí que et caldrà un processador d’aliments.

Si mires la llista d’ingredients, segurament el que més et sorprendrà serà que porta espinacs. Pot semblar estrany, per un pastís, però li donen un color verd subtil i un extra de nutrients sense alterar seu gust dolç.

​Ingredients:

Per a la base:

  • 130 g d’anacards
  • 65 g de coco ratllat
  • 130 g de dàtils
  • 1 cullerada de suc de llima
  • Un polsim de sal

Per al farciment:

  • 140 g d’anacards
  • 20 g d’oli de coco
  • 80 g de mel o xarop d’atzavara
  • 2 kiwis pelats i picats
  • 30 g de fulles d’espinac

Per decorar:

  • 2 kiwis

Preparació:

  1. Posa en remull en aigua calenta els dàtils sense el pinyol perquè així estiguin més tous.
  2. Posa tots els ingredients de la base en un processador d’aliments per a fer una pasta que serà la base del pastís.
  3. Posa la barreja a la base del motlle i premsa amb les mans. Reserva.
  4. Pel farcit posa tots els ingredients al processador d’ingredients (tingues en compte que has de remullar els anacards prèviament unes 4 hores) i tritura fins que quedi una crema ben fina, suau i lleugera.
  5. Posa aquesta crema al motlle.
  6. Talla els kiwis a rodanxes i posa’l damunt del pastís.
  7. Posa’l a la nevera unes 4-6 hores abans de menjar.

Has vist? Els pastissos també poden ser sans! Si ja tens ganes de comprar els ingredients per fer-lo, els trobaràs a les nostres botigues i a la web de compra:

Vols més pastissos per endolcir-te el dia? Fes un cop d’ull a aquestes receptes!