Pasta de full amb fruits vermells
Et portem una recepta d’última hora per aquestes festes… però és tan bona i fàcil de fer, i queda tan vistosa, que segur que t’entren ganes de preparar-la: pasta de full amb fruits vermells!
Ens la cuina la nostra amiga Dolors Mateu, que et dona tots els seus trucs perquè et quedi tan bé com a ella. És una recepta molt fàcil i ràpida de preparar i no necessites massa ingredients, els pots trobar fàcilment a les nostres botigues. Qualsevol celebració especial d’aquests dies que venen, és un bon moment per fer-la!
No dubtis a preparar-la i a explicar-nos com t’ha quedat!
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 6-8 cullerades de melmelada de poma
- Melmelada d’albercoc
- Nabius
- 10-12 maduixes
- Fulles de menta
Preparació:
- Talla la pasta de full a rectangles petits i marca les vores amb un ganivet.
- Punxa-la amb una forquilla i posa-la al forn a 180º uns 10 minuts fins que estigui daurada.
- Cobreix l’interior amb melmelada de poma.
- Decora amb els fruits vermells i pinta-ho amb melmelada d’albercoc desfeta prèviament al microones.
- Decora amb fulles de menta.
Esperem que gaudeixis d’aquesta pasta de full amb fruits vermells!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar un rellom de porc amb salsa de foie.