El nostre blog

Publicado el dia

Musclos en escabetx

Avui et portem la recepta estrella de moltes taules d’aperitius! Els musclos en escabetx, una delícia plena de sabor i molt més fàcils de fer del que semblen.

Aquests els hem preparat amb musclos prèviament cuits al nostre forn de peix, recorda que t’ho fem de manera gratuïta i ens queden al punt exacte de cocció. Si ho prefereixes, també els pots comprar i coure’ls després a casa. Només cal que els coguis tapats uns 3 o 5 minuts per tenir-los llestos.

Serveix-los a taula amb unes patates fregides i gaudeix d’una combinació de luxe amb el cruixent de les patates i l’escabetx amb toc avinagrat i especiat dels musclos.

No dubtis a preparar-la i a explicar-nos com t’ha quedat!

​Ingredients:

  • 1 kg de musclos amb el seu suc
  • 2 fulles de llorer
  • 4 alls
  • 100 ml de vinagre de vi blanc
  • 100 ml de vi blanc
  • 150 g d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c/s de pebre roig dolç
  • Grans de pebre

Preparació:

  1. Posa una mica d’oli en un cassó i incorpora-hi els alls aixafats, el llorer i els grans de pebre. Ho deixem a foc mitjà uns 5 minuts per aromatitzar l’oli.
  2. Hi afegim el vi blanc, el vinagre i el pebre roig i ho deixem reduir uns 10 minuts a foc viu.
  3. Ho retirem del foc, afegim l’oli restant i ho reservem.
  4. Traiem la closca dels musclos que ens hem endut cuits del forn de peix gratuït de Plusfresc, cosa que ens facilitarà molt la feina.
  5. Els posem en un recipient hermètic i els cobrim amb l’escabetx encara tebi que hem preparat prèviament.
  6. Ho deixem reposar d’un dia per l’altre a la nevera abans de menjar-los.

​Esperem que gaudeixis d’aquests musclos en escabetx!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar el sunomono, l’amanida japonesa de cogombre.