El nostre blog

Publicado el dia

Lluç amb cloïsses en 10 minuts!

Com, com? Que aquest plat tan impressionant es pot cuinar en només 10 minuts? Sí, sí, no ens hem tornat bojos! Aquest lluç amb cloïsses no pot ser més fàcil i ràpid de fer i t’expliquem tots els trucs perquè et quedi de 10!

Vine a les nostres botigues i demana’ns que et cuinem el peix. Així de fàcil! Com ja saps, te’l coem de manera totalment gratuïta i ens queda al punt de cocció exacte. A casa només cal que hi acabis de donar el teu toc personal i pots tenir plats tan impressionants com aquest en un tres i no res.

La recepta és de la Mireia Casamada, que li va afegir uns espàrrecs blancs i una salsa verda molt senzilla, amb un resultat boníssim.

No dubtis a preparar-la i a explicar-nos com t’ha quedat!

Ingredients:

  • 2 supremes de lluç cuinades al nostre forn de peix
  • 150 g de cloïsses cuinades al nostre forn de peix
  • 3 alls
  • Juliverts
  • 1 llauna de puntes d’espàrrecs
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Preparació:

  1. Lamina els alls i pica el julivert.
  2. Sofregeix-los en una mica d’oli i una mica de sal.
  3. Afegeix una mica del líquid de cocció del lluç i les cloïsses per fer una salsa plena de sabor.
  4. Incorpora-hi les puntes d’espàrrecs i serveix el peix amb aquesta salsa.

​Esperem que gaudeixis d’aquest lluç amb cloïsses preparat en tan sols 10 minuts!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar aquest tartar de salsitxó tan original.