La nostra carn de la marca pròpia 100% Criat a Lleida
Com bé ja saps, a Plusfresc som especialistes en productes frescos! Escollim els millors proveïdors i productes per poder garantir-te una carn amb la qualitat 100% Plusfresc.
Apostem pel producte de casa, perquè és d’aquí, és de qualitat i té un sabor espectacular. 100% Criat a Lleida és la nostra marca de carn Plusfresc, que vetlla per tot el cercle, des de l’elecció de les races, l’alimentació i el benestar animal, fins als controls qualitatius, perquè puguis tenir la carn més tendra, gustosa i sana possible feta a les terres de Lleida i per productors de Ponent.
En la nostra selecció de carns de la marca 100% criat a Lleida disposem de:
- Conill d’espígol 100% criat a Lleida
- Xai 100% criat a Lleida
- Porc 100% criat a Lleida
- Vedella 100% criat a Lleida
CONILL D’ESPÍGOL 100% CRIAT A LLEIDA
És criat a la manera tradicional i en baixa densitat a granges del municipi de Soses. Prové d’una raça recuperada de conill autòcton de la península Ibèrica, el Gegant d’Espanya, única raça de conill reconeguda internacionalment dins dels nostres àmbits, creuat amb el conill Pardo Comú. És alimentat a base de pinsos adaptats pel projecte 100% Criat a Lleida, lliures d’OGM i amb l’aportació adient d’antioxidants i olis essencials a la dieta dels animals mitjançant espígol i pells d’ametlla. Tot plegat fa que el Conill d’Espígol 100% criat a Lleida tingui una carn tendra, gustosa i sigui molt sana.
XAI 100% CRIAT A LLEIDA
La carn de Xai 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar engreixat en granges de la província de Lleida, situades sobretot a pobles de la vora de Juneda i Anglesola. El bestiar és majoritàriament jove de races seleccionades, preferentment de la raça ripollesa, la qual cosa ens permet aconseguir una carn molt més tendra, gustosa i amb un alt contingut en vitamines. Seguim unes pautes molt estrictes pel que fa a l’engreix i al tractament del bestiar, evitant l’ús d’additius i substàncies artificials. En aquest sentit, l’alimentació és 100% vegetal, basada sobretot en el blat, la civada, la soja i el blat de moro.
PORC 100% CRIAT A LLEIDA
La raça del nostre porc 100% Criat a Lleida és un encreuament de porc Duroc. Alimentat seguint uns criteris estrictes de qualitat en la seva alimentació amb una formulació 100% vegetal a base de blat, ordi, blat de moro i soja. Totes les nostres granges d’engreix estan situades a la província de Lleida: a Castellnou de Seana, la granja Soldevila i la granja Serrat de Molner. Gràcies a tot plegat, s’aconsegueix una carn d’una qualitat organolèptica diferenciada, més gustosa i tendra que la del porc estàndard.
VEDELLA 100% CRIAT A LLEIDA
La nostra vedella és 100% criada a Lleida, tant l’engreix com el creixement. La seva alimentació és 100% vegetal i de molta qualitat a base de palla, civada en flor i pinso (panís, ordi, blat, soja i minerals), cosa que es fa per aconseguir que la seva carn sigui extremadament tendra i gustosa. Totes les granges estan situades a la província de Lleida (com a Llívia, la partida de Marimunt, Rosselló o Sucs).
A banda, també disposem d’una àmplia dels nostres elaborats 100% Criat a Lleida.
Esperem que gaudeixis de la carn de la nostra maca pròpia 100% Criat a la Lleida, recorda que la trobaràs a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquesta recepta de llonganissa de la Carme amb pomes.