El nostre blog

Publicado el dia

Gaspatxo de remolatxa

L’estiu és sinònim de gaspatxo, la sopa freda més famosa i deliciosa a base de verdures de temporada!

La que et portem avui per celebrar que aquest diumenge és el Dia Mundial del Gaspatxo té un toc que el fa molt especial: li hem afegit remolatxa, que a banda d’un color preciós, li dona un sabor terrós molt diferent i boníssim (i també és una excel·lent font de vitamines)!

No dubtis a preparar-lo i a explicar-nos com t’ha quedat!

gaspatxo

Ingredients:

  • 1 kg de tomàquets pera madurs
  • 1 remolatxa cuita
  • 1/4 de pebrot verd
  • 1/2 cogombre petit
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 20 ml de vinagre
  • Sal
  • Glaçons de gel
  • Formatge feta
  • Cibulet

Preparació:

  1. Talla a trossos grans les verdures.
  2. Posa-les al got de la batedora juntament amb el gra d’all, la sal, el vinagre i tritura.
  3. Afegeix l’oli a poc a poc i continua triturant.
  4. Posa-hi glaçons de gel i serveix-lo ben fred decorant amb el formatge feta i cibulet.

Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de gaspatxo tan original!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar musclos en escabetx.