Gaspatxo de remolatxa
L’estiu és sinònim de gaspatxo, la sopa freda més famosa i deliciosa a base de verdures de temporada!
La que et portem avui per celebrar que aquest diumenge és el Dia Mundial del Gaspatxo té un toc que el fa molt especial: li hem afegit remolatxa, que a banda d’un color preciós, li dona un sabor terrós molt diferent i boníssim (i també és una excel·lent font de vitamines)!
No dubtis a preparar-lo i a explicar-nos com t’ha quedat!
Ingredients:
- 1 kg de tomàquets pera madurs
- 1 remolatxa cuita
- 1/4 de pebrot verd
- 1/2 cogombre petit
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra
- 20 ml de vinagre
- Sal
- Glaçons de gel
- Formatge feta
- Cibulet
Preparació:
- Talla a trossos grans les verdures.
- Posa-les al got de la batedora juntament amb el gra d’all, la sal, el vinagre i tritura.
- Afegeix l’oli a poc a poc i continua triturant.
- Posa-hi glaçons de gel i serveix-lo ben fred decorant amb el formatge feta i cibulet.
Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de gaspatxo tan original!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar musclos en escabetx.