Menú 11 de setembre
A tu també t’agraden els productes de la terra? I celebrar l’11 de setembre? A nosaltres ens fascinen! És per això que ja fa més de 25 anys que apostem per oferir productes catalans i, en concret, de Lleida!
Perquè estan molt bons i tarden molt menys a arribar a les teves mans, i això es nota en el gust i en els nutrients. Sí o sí? I si celebrem l’11 de setembre que amb un menú que barreja receptes tradicionals amb productes de casa nostra? T’apuntes?
De primer, pa amb tomàquet, embotits i un assortit de bunyols de bacallà que són una autèntica delícia.
Com segur que ja deus saber, per preparar un bon pa amb tomàquet és molt important triar bé els ingredients. Ara mateix tens uns tomàquets de sucar boníssims que vénen de les terres de l’Antoni Espinola, el Leopod Bunyol, el Martí Guiu i el Josep Vilaseca.
També li pots posar el ja més que conegut i reconegut oli el Rajolí d’Or que arriba directament de Llardecans, ben lleidatà i ben bo!
Quins embotits triaràs?
En aquest moment et recomanem: la catalana Valldan Trufada, la llonganissa Bi-her de pagès que ve de Balaguer i està boníssima, el formatge Camps Crisembert de llet d’ovella crua fet a Lleida i un dels 100 millors formatges del món i el pernil cuit del Plusfresc que està elaborat seguint la més pura tradició artesana.
I si vols acabar de fer un pica-pica de luxe, aquesta recepta de bunyols de bacallà enamorarà fins i tot als amants de la carn. Mira com fer-la
Què fem de segon? Un trinxat de col i patata és un clàssic que mai passa de moda.
I si el fas amb patates Kennebec de les que ens porta el Jaume d’Alcanó o el Francesc d’Oliana, ja tens molts punts per aconseguir un plat per llepar-se els dits. Aquí veuràs tots els passos per fer-lo
T’has guardat un mica d’espai per les postres? Apunta: préssecs grocs de la nostra terra!
Ens els porten el Ramon, el Rafael i el Miquel i ens han dit que just ara i fins a l’octubre estan en el seu millor moment.
Visca l’11 de setembre, visca Lleida i visca els productes de la nostra terra!