Esmorzar per aixecar-te amb un somriure
Tots els nutricionistes coincideixen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia perquè ens dóna el combustible i l’energia necessària per enfrontar-nos a tot el que ens presenti la jornada. I si a part de sa és gustós, és una fantàstica forma d’aixecar-se amb el peu dret.
Aquí et deixem alguns esmorzar perquè cada dia sigui un bon dia.
Iogurt grec amb fruita i fruits secs o muesli
Aconsegueix un bon iogurt grec natural i afegeix-li ¼ de tassa amb fruits secs i fruita. Si ho prefereixes, també pots substituir els fruits secs per musli. És un esmorzar molt fàcil de preparar i molt gustós. Quan el provis, repetiràs.
Si tens poc temps, aquest és el teu!
Per fer aquest esmorzar només necessitaràs: pa torrat, formatge d’untar baix en greix i salmó. Et quedaran unes torrades delicioses! A més, el seu gust combina a la perfecció amb el sabor del cafè.
Batut de llet, fruites i avena
Els batuts estan de moda i amb raó! Són bons, sans i molt fàcils de fer. Aquest que et proposem, a part de gustós, t’aportarà molta energia i nutrients. Pren nota:
- 1 tassa de llet descremada o semidescremada
- 1 porció de plàtan o la fruita que més t’agradi, també pots combinar-ne varies.
- ¼ de tassa d’avena
Per preparar-lo només has de liquar tots aquests ingredients, barrejant-los bé fins que et quedi una textura de batut. I si vols que sigui més dolç, pots afegir-li un raig de mel o edulcorant. Això sí, serveix-te’l ben fresquet.
Un esmorzar sa i light
Si vols cuidar la teva línia, aquest esmorzar t’ajudarà, t’aportarà molt nutrients i et farà somriure per dins i per fora. Prepara’t un suc de taronja o kiwi acabat d’esprémer, acompanya’l amb unes torradetes de pa integral amb formatge fresc, oli d’oliva o melmelada baixa en sucre i per acabar, gaudeix d’un te del sabor que més t’agradi o un iogurt desnatat.
Avena + fruita, dos grans aliats!
Saps per què? T’ajuden a accelerar el teu metabolisme, t’aporten energia i t’ajuden a cuidar la teva salut.
A més, preparar aquest esmorzar és molt senzill, només cal que cuinis ½ tassa d’avena amb llet descremada. Després li afegeixes una cullerada de germen de blat i, finalment, ho complementes amb ¼ de tassa de fruites vermelles, plàtan o poma.