El nostre lot graellada
L’estiu és un moment perfecte per gaudir d’una bona graellada amb els amics o la família. Ja sigui un cap de setmana, durant les vacances o un vespre a la fresca, sempre és un plaer.
EL LOT GRAELLADA DE PLUSFRESC
A Plusfresc t’ho volem posar fàcil, i per això a les nostres carnisseries t’oferim la possibilitat d’adquirir el nostre Lot Graellada pensat per a 6 persones a un preu fantàstic de 35,69 €. Òbviament amb la garantia de ser una carn d’altíssima qualitat, ideal per degustar en una bona barbacoa en la millor companyia.
El nostre lot conté tot això:
- 1,5 kg de xai amb torna de la marca 100% Criat a Lleida
- 2 llonganisses de la Carme (amb pebre o sense)
+ 2 articles a escollir entre:
- 1/2 kg de cansalada de la marca 100% Criat a Lleida
- 3 quarts de pollastre certificat
- 6 xoricets frescos
- 1 botifarra negra
Cal destacar que pots escollir el mateix producte dues vegades per poder-lo fer al teu gust.
10 CONSELLS PER FER UNA GRAELLADA PERFECTA
- Tenir tot el material a mà. Un dels grans perills de les barbacoes és deixar-les sense vigilància, encara que sigui per un o dos minuts. Tingues tot el material a mà; les pinces, els recipients per a servir el menjar, els draps, la sal…
- Encén el foc amb antelació. Si tens les brases gairebé llestes quan arribin, gaudiràs de la seva companyia des del primer moment.
- Utilitza carbó o fusta de qualitat. Un carbó dolent o les fustes toves, fan molt fum i es consumeixen de pressa, deixant molta cendra i poca brasa. L’alzina és un bon combustible, tant en fusta com en carbó.
- Espera que les brases estiguin al punt. Quan les brases són uniformes i el color és blanquinós, ha arribat el moment de posar els aliments.
- Separació entre el menjar i la graella. Si el menjar es col·loca molt prop de la brasa, es cremarà per fora i quedarà sense cuinar per dins. Si es posa molt lluny, es courà i quedarà gomosa. L’habitual és col·locar la reixeta a 10 i 15 centímetres de distància.
- Usa productes de qualitat com el nostre Lot Graellada. La qualitat dels aliments és clau per a obtenir els millors resultats, especialment si es tracta una barbacoa de carn.
- Tempera la carn. La carn es cuinarà millor si no està molt freda. Treu-la de la nevera mitja hora abans de cuinar-la.
- No posis sal abans de cuinar-la. El millor és cuinar la carn i afegir sal un cop cuita.
- Cuinar segons la mida de la graella. Posa al foc les peces més gruixudes i que més triguen a fer-se. Mentre es cuinen, veu cuinant els entremesos.
- Vegetals. Per a fer més lleugera i variada la barbacoa, afegeix algun vegetal a la graella.
Esperem que gaudeixis del nostre lot graellada, recorda que el trobaràs a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article sobre la nostra carn de la marca 100% Criat a Lleida.