El nostre blog

Publicado el dia

El nostre lot graellada

L’estiu és un moment perfecte per gaudir d’una bona graellada amb els amics o la família. Ja sigui un cap de setmana, durant les vacances o un vespre a la fresca, sempre és un plaer.

EL LOT GRAELLADA DE PLUSFRESC

A Plusfresc t’ho volem posar fàcil, i per això a les nostres carnisseries t’oferim la possibilitat d’adquirir el nostre Lot Graellada pensat per a 6 persones a un preu fantàstic de 35,69 €. Òbviament amb la garantia de ser una carn d’altíssima qualitat, ideal per degustar en una bona barbacoa en la millor companyia.

El nostre lot conté tot això:

  • 1,5 kg de xai amb torna de la marca 100% Criat a Lleida
  • 2 llonganisses de la Carme (amb pebre o sense)

+ 2 articles a escollir entre:

  • 1/2 kg de cansalada de la marca 100% Criat a Lleida
  • 3 quarts de pollastre certificat
  • 6 xoricets frescos
  • 1 botifarra negra

Cal destacar que pots escollir el mateix producte dues vegades per poder-lo fer al teu gust.

10 CONSELLS PER FER UNA GRAELLADA PERFECTA

  1. Tenir tot el material a mà. Un dels grans perills de les barbacoes és deixar-les sense vigilància, encara que sigui per un o dos minuts. Tingues tot el material a mà; les pinces, els recipients per a servir el menjar, els draps, la sal…
  2. Encén el foc amb antelació. Si tens les brases gairebé llestes quan arribin, gaudiràs de la seva companyia des del primer moment.
  3. Utilitza carbó o fusta de qualitat. Un carbó dolent o les fustes toves, fan molt fum i es consumeixen de pressa, deixant molta cendra i poca brasa. L’alzina és un bon combustible, tant en fusta com en carbó.
  4. Espera que les brases estiguin al punt. Quan les brases són uniformes i el color és blanquinós, ha arribat el moment de posar els aliments.
  5. Separació entre el menjar i la graella. Si el menjar es col·loca molt prop de la brasa, es cremarà per fora i quedarà sense cuinar per dins. Si es posa molt lluny, es courà i quedarà gomosa. L’habitual és col·locar la reixeta a 10 i 15 centímetres de distància.
  6. Usa productes de qualitat com el nostre Lot Graellada. La qualitat dels aliments és clau per a obtenir els millors resultats, especialment si es tracta una barbacoa de carn.
  7. Tempera la carn. La carn es cuinarà millor si no està molt freda. Treu-la de la nevera mitja hora abans de cuinar-la.
  8. No posis sal abans de cuinar-la. El millor és cuinar la carn i afegir sal un cop cuita.
  9. Cuinar segons la mida de la graella. Posa al foc les peces més gruixudes i que més triguen a fer-se. Mentre es cuinen, veu cuinant els entremesos.
  10. Vegetals. Per a fer més lleugera i variada la barbacoa, afegeix algun vegetal a la graella.

​Esperem que gaudeixis del nostre lot graellada, recorda que el trobaràs a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article sobre la nostra carn de la marca 100% Criat a Lleida.