El nostre blog

Publicado el dia

Cuinem amb productes de temporada: setembre

Quin gran mes, setembre! Els camps s’omplen de figues, raïm blanc, préssecs de Calanda, pera conferència, les primeres magranes, enciam fulla de roure i moltes més delicioses fruites i verdures. És un mes fantàstic per gaudir de totes les receptes fresques i de temporada que et portem avui!

Pintxos de raïm


Un aperitiu tan deliciós com fàcil de fer ideal per setembre! Si el formatge blau no et convenç, prova’l amb algun formatge crema barrejat amb herbes provençals, també queda molt bé.

Ingredients:

  • Raïm blanc
  • Formatge blau
  • Nous

Preparació:

  1. Talla la part de dalt dels grans de raïm.
  2. Posa’ls una mica de formatge blau al damunt.
  3. Decora amb mitja nou.

Llonza llaminera amb magranes

La salsa de magranes acompanya a la perfecció a la llonza de porc de la marca 100% Criat a la Lleida de la raça Duroc. Apunta la recepta que ens proposa la Mireia Casamada!

Ingredients:

  • 1 llonza llaminera de 400g
  • 3 magranes
  • 1 copa de conyac
  • 1 c/s de mantega
  • 2 c/p de midó de blat de moro
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

  1. Salpebra la llaminera de porc.
  2. Esprem el suc de dues de les magranes.
  3. Dissol el midó de blat de moro en una mica d’aigua freda.
  4. Marca la llaminera en una paella amb un raig d’oli i la mantega.
  5. Afegeix el conyac i flameja’l.
  6. Quan hagi evaporat l’alcohol, afegeix el suc de les magranes colat.
  7. Deixa coure 10 minuts i retira la llonza.
  8. Afegeix el midó de blat de moro a la salsa i deixa coure fins que redueixi i quedi una textura espessa.
  9. Talla la llonza llaminera i serveix-la amb la salsa i grans de magrana fresca.

Gelat de figues i nous

T’imagines un gelat de figues saludable, facilíssim de fer i molt bo? L’Elisa d’Eatbiotiful ens el porta avui! I a més a més, és vegà!

Ingredients:

  • 1 got de nous
  • Llet vegetal al gust
  • 2 plàtans
  • 6 figues

Preparació:

  1. Talla els plàtans a rodelles.
  2. Pela i talla les figues a trossos.
  3. Congela la fruita durant un mínim de 4 hores.
  4. Tritura la fruita congelada amb les nous i una mica de llet vegetal al gust fins a obtenir una textura fina i cremosa.
  5. Serveix amb figues fresques.

Esperem que gaudeixis d’aquestes fantàstiques del mes de setembre!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquesta recepta de pastissets de poma Royal Gala.