El nostre blog

Publicado el dia

Cuinem amb productes de temporada: setembre

Quin goig els camps de setembre! S’omplen de figues, les primeres magranes, pomes Royal Gala, peres Conference, raïm blanc i tomàquets de sucar. És un gran mes per gaudir de totes les receptes de temporada, delicioses i fàcils que et proposem avui!

Crema de formatge i pera

La Dolors de blogdecuina ens proposa un deliciós i senzill entrant amb les peres Conference de la D.O.P. Lleida. Fantàstic per a un pica-pica!

Ingredients:

  • 200 g de formatge crema
  • 150 g de formatge blau
  • 1 pera Conference
  • 100 ml de nata per muntar
  • Cibulet
  • Ceba deshidratada
  • 1 ou
  • 1 làmina de pasta de full
  • Sèsam torrat

Preparació:

  1. Talla a tires la làmina de pasta de full i crea bastonets enrotllant-les sobre si mateixes. Posa els bastonets a una safata amb paper de forn.
  2. Pinta’ls amb ou batut i afegeix sèsam per sobre.
  3. Enforna’ls a 180º durant 15 minuts.
  4. Posa els formatges al got de la batedora junt amb la nata i tritura bé.
  5. Afegeix la pera tallada a dauets i torna a triturar.
  6. Serveix en un bol amb una mica de ceba deshidratada i cibulet picat pel damunt i acompanya-ho amb els bastonets.

Llonza llaminera amb magranes

Aquesta llonza llaminera amb salsa de magranes que ens proposa la Mireia Casamada és de porc de la marca 100% Criat a la Lleida de la raça Duroc, de carn tendra i gustosa com pocs. Apunta la recepta, perfecta per un dia especial!

Ingredients:

  • 1 llonza llaminera de 400g
  • 3 magranes
  • 1 copa de conyac
  • 1 cs de mantega
  • 2 cp de midó de blat de moro
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

  1. Salpebra la llaminera de porc.
  2. Esprem el suc de dues de les magranes.
  3. Dissol el midó de blat de moro en una mica d’aigua freda.
  4. Marca la llaminera en una paella amb un raig d’oli i la mantega.
  5. Afegeix el conyac i flameja’l.
  6. Quan hagi evaporat l’alcohol, afegeix el suc de les magranes colat.
  7. Deixa coure 10 minuts i retira la llonza.
  8. Afegeix el midó de blat de moro a la salsa i deixa coure fins que redueixi i quedi una textura espessa.
  9. Talla la llonza llaminera i serveix-la amb la salsa i grans de magrana fresca.

Gelat de tardor

Les figues es converteixen en les protagonistes d’aquest deliciós gelat que ens porta l’Elisa d’Eatbiotiful. És vegà, saludable i molt fàcil de fer!

Ingredients:

  • 1 got de nous
  • Llet vegetal al gust
  • 2 plàtans
  • 6 figues

Preparació:

  1. Talla els plàtans a rodelles.
  2. Pela i talla les figues a trossos.
  3. Congela la fruita durant un mínim de 4 hores.
  4. Tritura la fruita congelada amb les nous i una mica de llet vegetal al gust fins a obtenir una textura fina i cremosa.
  5. Serveix amb figues fresques.

Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes de temporada!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

WEB DE COMPRA

També et poden interessar aquestes receptes fetes amb figues.