El nostre blog

Publicado el dia

Cuinem amb productes de temporada: juny

Arriba l’estiu i els camps s’omplen de fruites i verdures  de temporada tan delicioses com els carabassons, les nectarines, les cireres, els albercocs o la síndria. Productes ideals per gaudir de les receptes fresquíssimes que et proposem aquest mes de juny!

Amanida de síndria i feta

La síndria combinada amb el formatge feta ja gairebé s’ha convertit en un clàssic! De sabors molt mediterranis, fascina a qui la tasta.

Ingredients:

  • ¼ de síndria
  • 1 bloc de formatge feta
  • Olives negres
  • Orenga
  • Pebre
  • Menta fresca
  • Oli d’oliva verge extra

​Preparació:

  1. ​ Talla la síndria a daus petits.
  2. ​ Esmicola el formatge feta i barreja’l amb la síndria i les olives.
  3. ​ Amaneix amb l’orenga, oli, sal i pebre.
  4. ​ Decora amb menta fresca.

Amanida de nectarina i formatge

En aquesta amanida el toc de la nectarina brasejada queda simplement espectacular i contrasta molt bé amb la resta d’ingredients. T’animes a tastar-la?

Ingredients:

  • Nectarina blanca
  • Ruca
  • Formatge fresc
  • Tomàquets
  • Mel
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre balsàmic

Preparació:

  1. Marca la nectarina tallada a grills en una graella. Retira-la i deixa que es refredi.
  2. Talla el formatge.
  3. Munta l’amanida amb una base de ruca, afegeix la nectarina, els tomàquets i el formatge.
  4. Amaneix amb oli, sal i vinagre.

Coulant Selva Negra

El clàssic pastís Selva Negra reconstruït en un coulant amb molt sabor a xocolata, farcit d’un interior cremós de cirera i coronat amb nata. Tan bo com sona!

Ingredients:

  • 4 ous
  • 150 g de sucre
  • 125 g de xocolata de cobertura del 70%
  • 125 g de mantega
  • 75 g de farina
  • 75 g de nata 35% M.G.
  • 25 g de cacau pur en pols
    Per l’interior de cirera:
  • 400 g de cirera fresca
  • 40 g de sucre
  • 1 fulla de gelatina
    Per servir:
  • Nata muntada
  • Xocolata ratllada

Preparació:

  1. Treu el pinyol de les cireres i posa-les a escalfar en un cassó amb el sucre uns 10 minuts.
  2. Tritura-ho fins que quedi ben fi i afegeix la fulla de gelatina prèviament remullada. Torna-ho a triturar fins a integrar-la.
  3. Reparteix la barreja en motlles semiesfèrics d’uns 3 centímetres de diàmetre i congela-ho.
  4. Fon la mantega i la xocolata al microones. Reserva.
  5. Bat els ous amb el sucre i la sal.
  6. Incorpora-hi la xocolata fosa amb moviments suaus.
  7. Afegeix la farina i el cacau tamisats i barreja.
  8. Finalment posa-hi la nata i reparteix la barreja en motlles folrats amb paper de forn,
  9. Posa els semiesfèrics de cirera al mig del coulant i tapa’ls amb més massa.
  10. Forneja’ls durant 7 minuts a 200º.
  11. Corona’ls amb nata muntada i una mica de xocolata ratllada.

Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes de temporada!

I si t’animes a fer-les, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et poden interessar aquestes cues de rap amb romesco.