El nostre blog

Publicado el dia

Cuinem amb productes de temporada: juny

Els camps de juny s’omplen de carabassons, tomàquets, cireres, albercocs, nectarines i paraguaians entre moltes altres delícies. És un mes fantàstic per gaudir de totes les receptes fresques amb productes de temporada que et portem avui!

Carpaccio de tomàquet amb burrata

Aquest carpaccio de tomàquet amb burrata farà les delícies dels vostres sopars ara que arriba la calor! No pot ser més fàcil de fer i agrada a tothom.

Ingredients:

  • 4 tomàquets
  • 1 burrata
  • Pesto
  • Alfàbrega fresca
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

  1. Talla els tomàquets ben fins i col·loca’ls sobre un plat.
  2. A sobre posa-hi la burrata.
  3. Amaneix amb sal i pebre i reparteix el pesto pel damunt.
  4. Decora amb fulles d’alfàbrega fresca pel damunt.

Crema de carabassó amb menta

Ets dels que només menja crema de carabassó els mesos de fred? Amb aquesta refrescant versió amb un toc de menta que et portem avui, segur que també la gaudeixes durant la temporada de calor!

Ingredients:

  • 2 carabassons
  • 1 patata
  • 1 ceba tendra
  • 5 fulles de menta
  • Aigua
  • Oli
  • 25 g de mantega
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

  1. Talla les verdures a trossos grans.
  2. Sofregeix la ceba tendra en una cassola amb una mica d’oli i la mantega fins que estigui transparent.
  3. Afegeix el carabassó, posa una mica de sal i tapa l’olla. Deixa’l ofegar fins que comenci a deixar l’aigua, però intentant que no agafi color.
  4. Afegeix la patata i cobreix amb aigua.
  5. Deixa coure uns 20 minuts.
  6. Rectifica de sal i pebre.
  7. Afegeix les fulles de menta i tritura fins que quedi una crema ben fina.
  8. Reserva a la nevera fins al moment de servir.

Coca de verdures amb sardinetes

La Sandra dels Fogons de la Bordeta ens proposa una coca amb verdures d’estiu que es convertirà en la reina dels sopars a la fresca amb amics! Molt fàcil i boníssima.

Ingredients:

  • 125 g de farina integral
  • 125 g de farina blanca
  • 125 ml de cervesa
  • 60 ml d’oli d’oliva
  • Sal
    Pel farcit:
  • Pebrot verd
  • Carabassó
  • Tomàquet pera
  • Ceba
  • Sardinetes de llauna
  • Sal
  • Oli
    Pebre

Preparació:

  1. Barreja les farines amb la cervesa i la sal fins que s’integrin bé. Tapa la massa i deixa-la reposar 30 minuts.
  2. Talla les verdures ben menudes, barreja-les en un bol i amaneix-les amb sal, pebre i oli.
  3. Estira la massa i posa les coques sobre una safata amb paper de forn.
  4. Escampa-hi per sobre les verdures.
  5. Posa les coques al forn a 190º durant uns 25 minuts,
  6. En sortir del forn, posa-hi les sardinetes de llauna al damunt.

Esperem que gaudeixis d’aquestes fantàstiques receptes de temporada del mes de juny!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et poden interessar aquestes 3 receptes de lasanya.