Cuinem amb cervesa
Segur que has fet servir molts cops el vi per cuinar, però i la cervesa? Avui, 2 d’agost, Dia Internacional de la Cervesa, volem reivindicar el seu
valor gastronòmic. Et venen de gust unes coques de verdura amb sardinetes?
Aquesta deliciosa recepta de la Sandra d’Els Fogons utilitza un ingredient molt especial: La Seu Bella, creada per l’Òscar Silva en exclusiva per a Plusfresc fent servir només productes naturals. Aquesta cervesa artesana de blat donarà una textura més esponjosa i un gust lleugerament més fermentat a la massa de les coques.
Ingredients:
Per la massa:
- 125 g de farina integral
- 125 g de farina blanca
- 125 ml de cervesa La Seu Bella
- 60 ml d’oli d’oliva
- Sal
Pel farcit:
- Pebrot verd
- Carabassó
- Tomàquet pera
- Ceba
- Sardinetes de llauna
- Sal
- Oli
- Pebre
Preparació:
- Barreja les farines amb la cervesa i la sal fins que s’integrin bé. Tapa la massa i deixa-la reposar 30 minuts.
- Talla les verdures ben menudes, barreja-les en un bol i amaneix-les amb sal, pebre i oli.
- Estira la massa i posa les coques sobre una safata amb paper de forn.
- Escampa-hi per sobre les verdures.
- Posa les coques al forn a 190º durant uns 25 minuts.
- En sortir del forn, posa-hi les sardinetes de llauna al damunt.
Bon profit!
A les salses, els estofats, els postres, el pa o per marinar… segur que ben aviat descobreixes tot el que pot aportar la cervesa als teus plats!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
Vols aprendre a fer més plats com aquest? Aquí t’expliquem com fer 3 receptes de coca de recapte.