Rotllets de vedella farcits
Els rotllets de vedella farcits segur que et sorprenen pel seu interior tan original.
Dificultat: mitjana
Temps de preparació: 10 min
Temps cocció: 15 min
Plat compatible amb dieta sense ou, baixa en sucre, sense lactosa
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 619
Hidrats: 102 (16%)
Proteïnes: 135 (22%)
Greixos: 350 (57%)
Ingredients
– 1-2 filets de vedella prims
– 1 cullerada de mostassa
– 1 pebrot vermell escalivat
– 2-3 cogombres amb vinagre
– 1 cullerada de farina (per arrebossar)
– 1 culleradeta de farina per espessir la salsa
– oli per fregir
– 1/2 got de vi blanc
Preparació
Poseu els filets estirats per pintar-los amb una capa de mostassa. A sobre, poseu-hi els cogombres picats i el pebrot a tires.
Feu uns rotllets de cada filet i lligueu-los amb fil de cuinar o claveu-hi un escuradents per coure’ls sense que s’obrin.
Escalfeu oli d’oliva en una paella i fregiu-hi els farcellets enfarinats fins a daurar-los. Reserveu-ho.
En una cassó, poseu-hi una cullerada d’oli i una de farina, afegiu-hi el mig got de vi i després els rotllets de carn, als quals prèviament haureu tret el fil. Deixeu-ho coure uns minuts fins que s’espesseixi la salsa i ja ho podeu servir.
Comentaris
El plat es pot acompanyar d’arròs llarg bullit, de verdures, també bullides, de xampinyons saltats… segons el que hàgim previst fer de primer.
També et pot interessar aquesta recepta de kebab de vedella tan original.