La moda de les hamburgueses 5 estrelles i la carn de wagyu
Menjar hamburgueses de qualitat s’està convertint en un pla molt cool. De fet, aquesta tendència gastronòmica ja fa força temps que està establerta a Nova York i Londres, on les solen acompanyar amb els també de moda: gintònics.
Però, més enllà de la moda, s’ha de reconèixer que aquest pla enganxa perquè combina el millor de dos mons: gaudir d’una gran qualitat gastronòmica i el gust de menjar amb els dits!
I si parlem d’hamburgueses de qualitat, parlem de carn de wagyu!
Carn de bous que escolten fil musical, tenen raspalls d’auto massatge, mengen cereals cuits al vapor… I tot això, segons els gurmets, es nota en el gust i la converteix en la millor carn del món.
Originària del Japó com el seu propi nom indica (“wa” en japonès significa Japó i “gyu”, bestiar), aquesta carn és reconeguda mundialment per ser escandalosament tendre i sucosa. I fins i tot, el seu greix es menja perquè a part de bo, ajuda a prevenir nombroses malalties. A més, ara ja no et caldrà viatjar al Japó per provar-la, en algunes de les botigues del Plusfresc pots trobar hamburgueses de wagyu .
7 trucs d’Arzak per cuinar l’hamburguesa perfecta:
Aquí podràs veure com la cuinen l’Arzak i l’Arguiñano.
- Compra hamburgueses de wagyu (les pots trobar a algunes de les botigues del Plusfresc.)
- Fes-les a la planxa amb unes gotetes d’oli verge extra.
- Afegeix una mica de sal gorda.
- Remulla el pa amb el suc que vagi traient la carn de wagyo
- Quan les hamburgueses estiguin al teu gust, treu-les i deixa-les sobre els pans d’hamburguesa.
- Posa uns brots d’enciam, tomàquet i unes làmines de formatge
- I si et ve de gust, dóna-li un toc més oriental afegint unes gotes de soja japonesa.
Et mereixes provar un gust així, regala’t aquesta experiència!